AUTÓFÓLIÁT-LÁMPAFÓLIÁT-KAROSSZÉRIA FÓLIÁT  NEM ÁRUSÍTUNK!!!!

Autófólia, autófóliázás    

Nézze meg autófóliázáshoz tartozó akciónkat 

Telefon:

IDE kattintva : +36 20 9 755 176

Az autófóliázás célja lehet az autónk megjelenésének megváltoztatása. Az autófóliázás alkalmazásával kint tudjuk tartani a nap káros hatásai. Az autófólia alkalmas a betekintés gátlására. Autófóliázás hatékony védelmet nyújt a bejutó hő ellen.

Autófólia típusok közül több csoportot különböztetünk meg.

A különböző gyártástechnológiák alkalmazásával készült autófólia a fóliázás során minden felmerülő igény kielégítésére alkalmas. Autófóliázás megrendelésekor választhatóak, különböző fényáteresztésű, anyagában színezett autófólia, fémgőzölt autófólia, nanotechnológiával készült autófólia, betörésvédelmi autófólia, kombinált betörésvédelmi autófólia.

Érvek az autófóliázás mellett: 

Az autófóliázás legnagyobb előnye, hogy energiafelhasználás és mozgó alkatrészek nélkül hatékony hő-csökkenés érhető el.

Autófóliázás alkalmas arra, hogy akár a hő 80%-át üvegen kívül tartsa. A nagymértékű hő-kint tartás energia megtakarítással párosul, hiszen az autó klímaberendezését kisebb fokozaton, vagy egyáltalán nem kell használni.


Minden autófólia típus biztosítja a balesetkor bekövetkező szilánkos törés elleni védelmet.

Tudta, hogy a személyi sérülések 40%-a a szilánkok okozta vágásokból tevődik össze? Az autófóliázás nem csak hatékony balesetmegelőző eszköz. Az általunk használt kiváló minőségű Hanita autófólia 99,9 %-ban kint tartja a bőrrák kialakulásáért felelős UV sugárzást.

Az autófóliázás láthatatlan védelmet nyújt az egészségünknek, értékeinknek.

A biztonsági víztiszta autófóliázás, vagy akár a kombinált betörésvédő autófóliázás megakadályozza az impulzív autóüveg törésekből eredő bűncselekményeket. A fémgőzölt hő-kint tartó autófólia gátolja a betekintést a gépjárművünkbe. Az autófóliázás egy olyan optikai védelmi alkalmazás mellyel, el tudjuk kerülni az illetéktelenek figyelmét a kocsiban felejtett értéktárgyainkról. Az autófóliázás több problémára nyújt megoldást.

Az autóüveg fóliázás mellett egyéb kiegészítő autófóliázásra is van lehetőségünk, pl tuning lámpafóliázás.

Vagy akár karosszéria fóliázás ami az autó teljes színének a megváltoztatását teszi lehetővé.

Akár extrém változatban is mint pl króm fólia.

Autófóliázás

A Hanita autó fóliák kiszűrik az UV-sugarakat 99 % - ban és kint tartják a hőt 30- 60% ig, Így védve a gépkocsiban utazó személyeket a káros sugaraktól és a kárpitot, műanyag alkatrészeket a fakulástól és az anyagöregedéstől. Karcálló réteggel is ellátott fóliáink, több árnyalatban kaphatók. A széles választék garancia arra, hogy a vevőink igényeit maradéktalanul ki tudjuk szolgálni.

 

Fólia előnyei 
• Hanita fólia védi az autóban utazókat a hőhatástól
• Hanita fólia kint tartja a nap káros sugarait
• Hanita fóliával gazdaságossá válik a klimatizálás
• Hanita fólia véd a szilánkos üvegtörések, okozta sérülésektől
• Hanita kombinál betörésvédelmi fólia hatékonyan ellenáll az impulzív betöréseknek
• Hanita fólia egyéni megjelenést ad autójának
• Hanita fólia betekintés elleni védelmet nyújt autójában

Autófóliázás szabályozása:

A Hanita fóliák a Közlekedésbiztonsági Főfelügyelet előírásainak megfelelően bevizsgált fóliák. A gépjárműre történt telepítést követően kiállított műbizonylat garancia arra, hogy a gépjárműfólia a Közlekedésbiztonsági Főfelügyelet engedélyével került beépítésre, mint "pótalkatrész".
A gazdasági és közlekedési minisztérium 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint személygépkocsik esetén, nem csak a hátsó oldalsó ablakok, de a hátsó szélvédő is bármely sötétségű fóliával jogszerűen telepithető, amennyiben a fólia magyarországi minősítéssel ("AF" engedély) rendelkezik, valamint a gépjármű két oldalsó tükörrel van ellátva. A Hanita fóliák AF engedéllyel rendelkeznek.

 

Minden amit az autófóliáról tudni kell

 

Színezett autófólia

 

Az Alpha C 05, 12, 20, 36, 50 termékcsalád egy kiválló minőségű anyagában színezett fólia. Az 5%-tól az 50% fényáteresztőképességig választható. Kínálatunkból mindenki megtalálhatja autójához illő színt. Jelentős hő csökkentési funkciója nincs, leginkább a kiválló optikai tulajdonsága miatt közkedvelt.

Autófóliázás műszaki adatok:

 

Fémgőzölt autófólia:

Az Alpha Plus 05, 12, 20, 36, 50 termékcsalád fémgőzöléses eljárással készült, hő-kinttartó fólia. Az 5%-tól az 50% fényáteresztőképességig választható. Kínálatunkból mindenki megtalálhatja autójához illő színt. A magas hő csökkentési funkciója miatt közkedvelt és a leggyakrabban használt fóliatípus.

NANOTECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL GYÁRTOTT AUTÓFÓLIA:

Az Alpha Plus non reflektív 05, 12, 20, 36, 50 termékcsalád az egyedi , "nano" gyártástechnológiájának köszönhetően, nem hasonlíthatő egyik gyártó autófóliájához sem. A fólia mentes a kellemetlenné válható reflexiótól, optikai megjelenése és átláthatósága miatt közkedvelt.

BETÖRÉSVÉDELMI AUTÓFÓLIÁZÁS:

Az Alpha Plus safe 05, 20, 36, 50 termékcsalád megint csak egy olyan egyedi termék mellyel más gyártó nem rendelkezik. A safe fólia család ötvözete a klasszikus hő-kint tartó fóliának és a betörésvédelmi fóliának. Megnehezíti, esetenként megakadályozza az impulzív szerű gépjárműfeltöréseket. Szakítószilárdsága 28500 PSI = 200 MPa, szakadási erő 112 lb/inch = 19,6 N/mm, szakadási nyúlási érték 125%, ragasztó anyag rendszer PS.

 

Fólia tipus Látható fény áteresztés Látható fény visszaverés UV szűrés Teljes napenergia visszaverés(TSER) Teljes napenergia áteresztés (Trans-mitted)
Alpha Plus 05 metal 5% 7% 99% 65% 17%
Alpha Plus 12 metal 12% 7% 99% 58% 27%
Alpha Plus 20 metal 19% 7% 99% 55% 29%
Alpha Plus 36 metal 35% 8% 99% 47% 38%
Alpha Plus 50 metal 48% 9% 99% 43% 43%

 

 

 

Fólia típus Látható fény áteresztés Látható fény visszaverés UV szűrés Teljes napenergia visszaverés (TSER) Teljes napenergia áteresztés (Trans-mitted)
Alpha plus 05 non reflelektiv 5% 6% 99% 60% 22%
Alpha plus 12 non reflelektiv 12% 7% 99% 53% 32%
Alpha plus 20 non reflelektiv 22% 7% 99% 49% 37%
Alpha plus 36 non reflelektiv 36% 7% 99% 44% 43%
Alpha plus 50 non reflelektiv 48% 7% 99% 39%

47%

 

 

 

Fólia típus Látható fény áteresztés Látható fény visszaverés UV szűrés Teljes napenergia visszaverés (TSER) Teljes napenergia áteresztés (Trans-mitted)
Alpha Plus Safe 05 5% 6% 99% 60% 22%
Alpha Plus Safe 20 19% 7% 99% 55% 29%
Alpha Plus Safe 36 35% 9% 99% 47% 38%
Alpha Plus Safe 50 48% 10% 99% 43% 43%

Az autófóliázás árai tájékoztató jellegűek!

Köszönjük, hogy az autófóliákról és az autófóliázásról az oldalunkon keresztül érdeklődik.

Szolgáltatásaink:

-Autófóliázás.

-Karbon fóliázás.

-Ablak fólia.

-Karosszéra fóliázás

-Dekor fóliázás.

-Biztonsági fóliázás

 

 

 Eufoliatech   épületfóliázás    ablakfóliázás    ablakfólia    autófóliázás    betörésvédő fólia.